sen Ei tarvitse olla tylsää

Viestinnän toteutus

Innostamme yleisöäsi kiinnostavalla, viihdyttävällä, informatiivisella ja vaikuttavalla sisällöllä. Tuotamme advertoriaaleja, blogitekstejä, natiivimainontaa sekä juttuja asiakaslehtiin – journalistiseen tyyliin. Korkealaatuinen sisältöviestintä kiinnittää huomion, luo puheenaiheita ja kiinnostaa kohderyhmiä – kanavaratkaisusta riippumatta.

Laadukas sisällöntuotanto johdattelee asiakkaitasi eteenpäin ostopolulla ja saa heidät viihtymään ja toimimaan. Huolehdimme myös, että laadukkaalla sisällöllä saavutetaan myös digimarkkinoinnin tavoitteet.

Sisällöt journalistiseen tyyliin

Loihdimme sisällöt asiakaslehteen tai muulle alustalle, journalistiseen tyyliin. Hallitsemme erilaiset tekstilajit ja kykenemme tiivistämään olennaisen nopeastikin. Kauttamme saat myös laadukkaat kuvat ja videot osana kokonaisuutta.

Blogit ja puheenvuorot

Teroitamme ajatuksenne tekstiksi, joka puhuttaa kahvipöydissä – olipa kyseessä blogi omalla alustallanne tai näkökulmakirjoitus taikka puheenvuoro perinteisen median areenoilla.

Sisällöt digimarkkinointiin

Laadukas sisältö auttaa sinua saavuttamaan digitaalisen markkinoinnin tavoitteet. Laadukas sisältö toimii myös hakukoneoptimoinnin työkaluna. Korkealaatuinen ja optimoitu sisältö nostaa näkyvyyttäsi myös digitaalisessa mediassa sekä hakukoneissa. Suunnittelemme sinulle hakukoneoptimoidut sisällöt, title- ja metatekstit sekä hakukonemainokset.

Sosiaalinen media

Suunnittelemme sisältöjä ja toteutamme kampanjoita kaikkiin sosiaalisen median kanaviin ja ylläpidämme tilejänne viestintästrategian mukaisesti. Autamme sosiaalisen median kanavaratkaisuissa ja toimimme ketterästi, jotta oikeat ihmiset tavoitetaan oikealla hetkellä.

Videotuotanto ja valokuvaus

Erotu, vaikuta, viihdytä ja liikuta videoiden ja kuvien avulla. Käsikirjoitamme, suunnittelemme, kuvaamme ja tuotamme videoita erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja tarjoamme ensiluokkaisia valokuvauspalveluja yrityksen visuaalisen identiteetin tueksi.

Asiakaslehdet

Parhaimmillaan asiakaslehti auttaa brändin rakennuksessa sekä myynnin tavoitteiden tukemisessa. Asiakaslehden avulla välität tietoa mielekkäällä ja mieleen jäävällä tavalla. Se lisää pitovoimaa ja auttaa suhteiden ylläpidossa sidosryhmien suuntaan.

Autamme teitä asiakaslehden konseptoinnissa, ja hallitsemme koko lehdenteon prosessin ideasta valmiiksi painotuotteeksi.

Vuosikertomukset

Brändiä rakentava vuosikertomus viestii lukijalleen yrityksen ammattitaidosta ja ammattilaisista. Onnistuneessa vuosikertomuksessa yrityksen taloudellista tilaa kuvataan selkeästi.

Teemme vuosikertomukset näyttävästi ja luotettavasti printtiin ja verkkoon. Voimme tehdä vuosikertomuksen kanssanne joko kokonaan tai viimeistellä sen näyttäväksi ja eheäksi kokonaisuudeksi.