ANNETAAN SANÖILLESI SIIVET

Marko Sirviö

Viestinnän tekijä, creative lead
marko.sirvio@nöise.fi
Marko Sirviö

Markolla on reilusti yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä ja monipuolisesta sisällöntuotannosta. Hänessä saatte käytännön tekijän ja kokonaisuuksien hallitsijan samassa paketissa. Näyttöjä on konseptien ja sisältöjen suunnittelijana sekä brändien rakentajana ja strategisena kumppanina.

Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja luova kirjoittaminen ovat Markon vahvuuksia. Jos häneltä kysytään, niin tarinat ja liiketoiminta kuuluvat yhteen, samoin tunteet ja teknologia. Joskus hän on hiljaa, mutta sanoo sitten jotain ihan osuvaa. Mikäli yrityksenne viestin kirkastaminen on hakusessa, tässä on tekijä.

Populaarikulttuuri, digitaalisen viestinnän palvelut ja työkalut, media, yhteiskunnalliset tapahtumat ja mainonta kiinnostavat myös vapaalla. Niistä on hyvä ammentaa moderniin viestintään sen kaikissa muodoissa.

Saija Tarkki

Projektipäällikkö ja analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
saija.tarkki@nöise.fi

Saija on digitaalisen markkinoinnin monitaituri ja informaatioverkostojen diplomi-insinööri. Hänen osaamisalueitaan ovat maksettu ja orgaaninen sosiaalinen media sekä vahva Google-osaaminen SEM- ja SEO-puolella.

Saijan vuorovaikutus- ja organisointitaidot ovat hioutuneet huippu-urheilun, opiskelun, perheen ja työn yhdistämisen kautta. Hän on oppinut toimimaan vaativassakin ympäristössä yhteisten tavoitteiden eteen, muut huomioon ottaen.

Emilia Käsmä

Viestinnän tekijä, creative
Emilia Käsmä

Emilian vahvuuksia ovat vaikuttavat ja havainnolliset sisällöt, tekstien eri tyylit ja rekisterit sekä luoviminen digitaalisessa maailmassa. Erityisesti somemaailman kovat koulut on käyty, nopeatempoisesta ja reagoivasta viestinnästä on kokemusta työuralta ja järjestöharrastuksista.

Viestijänä Emiliaa kiinnostavat kaikenlaiset yhteiskunnalliset ilmiöt ja diskurssit niiden takana. Erityisesti hänen kirjoittajansydämensä sykkii nuorille yleisöille ja monikanavaiselle viestinnälle uusilla alustoilla. Emilia on järjestömaailmassa marinoitu FM, ja suomen kielen ja viestinnän opinnot muodostavat kombon, jolla ylitetään kaikki teksteillä ratkaistavat esteet – vaikka pilkku kerrallaan.

Timo Mansikka-aho

Viestinnän tekijä, creative lead
Timo Mansikka-aho

Timo on toiminut markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija- ja sisällöntuotantotehtävissä jo kaukaa viime vuosituhannelta lähtien, mutta innostuu edelleen lapsenomaisesti uusista haasteista ja tiukista tilanteista. Vankka kokemus joukkuepeleistä näkyy suhtautumisessa tiimityöskentelyyn: yhdessä saavutetaan paljon enemmän kuin yksilöinä, ja avoin vuorovaikutus on varmin tie voittoon.

Keski-Suomesta aikoinaan etelään ponkaissut insinöörisuvun musta lammas (KTM) omannee kuitenkin joitain teknissävytteisiä geenejä, sillä teknologia- ja ylipäätään b2b-asiat tuntuvat olevan sekä lähellä sydäntä että hankkeina sellaisia, joissa osaaminen suorastaan puhkeaa kukkaan. Artikkelit, blogit, presentaatiot, tiedotteet, white paperit, yritysvideoiden käsikirjoitukset… näillä maileilla hankittua kokemusta kelpaa hyödyntää jos jonkinmoisissa viestinnän haasteissa.

Maileista puheen ollen, Timolla on vyöllään 36 maratonin maaliintuloa. Hyvästä hyötysuhteesta kertonee, että keskeytyksiä on vain yksi. Pitkäjänteisyyttä ja huolellista valmistautumista hän kehottaa noudattamaan myös viestintäasioissa: sillä hetkellä kun jano yllättää, on nimittäin myöhäistä aloittaa juomista.

Tomi Mäki

Viestinnän tekijä, creative lead
Tomi Mäki

Taustaltaan tuotantopainotteisena graafikkona Tomi on tehnyt pitkän päivätyön printtisuunnittelun parissa. Pragmaattisuus on lähellä Tomin sydäntä: se miten työt toteutetaan käytännössä tehokkaasti, tuottavasti, toimivasti – asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla palvellen.

Vahvuutena Tomilla ovat myös vuosikertomukset, asiakaslehdet, esitteet ja muut suunnittelua ja taittoa yhdistävät julkaisut.

Viime vuosina työnkuva on laajentunut valokuvauksen sekä erityisesti videokuvauksen ja editoinnin saralle. Kuvan ja videokuvan käsittelyssä Tomi onkin omimmillaan, ja kokeneen printtisuunnittelijan takkiin on tarttunut työmaalaista pikkutarkkuutta siinä määrin, että yksityiskohdat ja sävyt hiotaan huolella myös editoinneissa.

Käytännön askareet antavat nupille tilaa tuulettua myös työn ulkopuolella. Henkisten akkujen lataaminen tapahtuu mökkeilyyn liittyvien puuhastelujen parissa, hiihtoladuilla tai pyöräillen.

Tommi Levy

Viestinnän tekijä, creative lead
Tommi Levy

Kokenut visuaalinen tarinankertoja Tommi on työskennellyt viestintämaailmassa ja mainosalalla monessa toimistossa niin Helsingissä kuin Oulussa. Alun perin Kainuun suunnalta ponnistava moniosaajalle mielikuvitus on ollut hyvä kaveri aina naperosta asti. Suuria intohimojen kohteita ovat visuaalinen suunnittelu ja musiikki, jota hän on eri rooleissa ja projekteissa tehnyt ammattimaisesti. Onpa hänet omien keikkojen lisäksi bongattu joskus Juha Tapion rumpalin pallilta.

Tommin ajatus kulkee kuvan muodossa, ja hän esittää mitä monimutkaisemmat käsitteet selkeästi ja näyttävästi. Portfoliosta löytyvät kansainvälisten pörssiyhtiöiden vuosikertomukset, lehtien taitot ja ulkoasujen suunnittelut. Valokuvaus ja videotuotannot ovat Tommin vahvaa osaamista.

Tämän visualistin salainen ase on huono huumori, jolla ratkeaa tilanne kuin tilanne. Ja onpa hänen kynästään irronnut myös iso läjä sloganeita ja iskeviä otsikoita – Tommin mukaan sana ja kuva ovat yhtä arvokkaita viestinviejiä.

Ota yhteyttä

Toimistot

Oulu

Rantakatu 3
90100 OULU

Puh. 040 707 1491
marko.sirvio@nöise.fi

Helsinki

Korkeavuorenkatu 25 A 3
00130 HELSINKI

Puh. 040 707 1491
marko.sirvio@nöise.fi

Ota yhteyttä

Olipa mielessäsi yksi kysymys, paljon ajatuksia tai maailman kokoinen visio, laita meille viestiä. Saija ottaa sinuun yhteyttä tuota pikaa. Keskustellaan kumppanuudesta, intoillaan viestinnän mahtavista mahdollisuuksista!