Haluatko, että sinusta puhutaan?

Maine

Teemme tuotteestasi tai palvelustasi puheenaiheen viestinnän, PR:n ja sisältömarkkinoinnin keinoin. Dataa ja asiakasymmärrystä hyödyntäen vakuutamme asiakkaasi erinomaisuudestasi.

Vahvistamme kohderyhmiesi luottamusta heidän tarpeistaan kumpuavilla kiinnostavilla ja hyödyllisillä sisällöillä, ja pidämme huolta, että työnantajamielikuvanne pysyy kiinnostavana sekä totuudenmukaisena.

PR-viestintä

Uutiskynnyksen ylitetään ymmärtämällä median ja toimittajien tarpeita. Autamme teitä tunnistamaan tilanteet, joissa viestiminen median suuntaan on paikallaan. Avullamme ymmärrät, mitkä asiat vaikuttavat uutisointiin ja asiantuntijoiden valitsemiseen median näkökulmasta.

Mediasuhteet

Median yhteydenotot ovat lähes kaikille asiantuntijoille, yrittäjille ja ammattijohtajille harvinaisia. Kun tilanteet tulevat ajankohtaisiksi, niissä onnistuminen on usein yrityksen tai organisaation näkökulmasta kriittistä.Autamme avainhenkilöitänne tai asiantuntijoitanne kohtaamaan median ja ymmärtämään sen toimintalogiikkaa. Autamme teitä työskentelemään median kanssa ja yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistumisessa.

Työnantajamielikuvan kehittäminen

Rekrytointi on aina sekä riski että kustannus. Työnantajamielikuvaa kehittämällä edesautetaan sopivien ihmisten siirtymistä oikeisiin tehtäviin. Kun löydetään oikeat tavat viestiä, potentiaaliset tulevat työntekijät näkevät, mitä yritys voi heille tarjota. Silloin työnantajamielikuvasta tulee paitsi houkutteleva, myös todellisuutta vastaava.