Hevonen hirnuu

Hyvä kellö kauas kantaa

video

OSAO

Olemme OSAOn pitkäaikainen viestinnän ja markkinoinnin strateginen kumppani. Tuloksekas yhteistyö on kestänyt vuodesta 2001.

Nöise on toteuttanut keväällä 2022 OSAOlle laajan brändikuvausprojektin, jonka yhteydessä kuvattiin materiaalia myös uutta brändivideota varten. Video kertoo kasvutarinaa muutoksesta – epävarmuudesta osaajaksi, OSAO:sta ammattiin.

osuuskauppa arina


Osuuskauppa Arinan omistajia ovat 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta Pyhäjoelta Inariin asti. Osuustoiminta on yritysmuodoista vastuullisin, mutta nykypäivänä osuuskaupan ideaa ei enää tunneta kovin hyvin. Meidän käsissä syntyi Osuuskauppa Arinan vastuullisuusviestinnän konsepti.

Sydän Pohjois-Suomelle -konseptille suunniteltiin johdonmukainen markkinoinnin vuosikello ja sisältöstrategia, jonka kautta koko kalenterivuosi 2021 jaoteltiin eri vastuullisuusteemoihin. Luovan Työmaan asiakkaalle avaimet käteen -toteutuksella tuottamat videot toimivat teemoista viestimisen kulmakivinä.

Teemoja ja vastuullisuustekoja esittelevät tarinalliset videot – Arinan isoja ja pieniä tekoja pohjoisen ihmisten, ilmaston ja alueen elinvoimaisuuden hyväksi on nyt helppo seurata liikkuvan kuvan kautta!

Nöise on toteuttanut Arinalle myös muita videoita, esimerkiksi vuoden 2022 Osuuskauppavaalien videot.

Hakki pilke

Nöise on toteuttanut maailman johtavalle klapikonevalmistajalle Hakki Pilkkeelle useita videoita tuote- ja tehdasesittelyistä henkilöesittelyihin. Alla olevissa videoissa kaikki tuotanto on Nöiseltä poislukien musiikki ja 3D-animaatiot, jotka upotettiin sulavasti videoiden yhteyteen.

hoivatilat

Hoivatiloille Nöise on konseptoinut ja tuottanut esimerkiksi rakennusten esittelyvideoita sekä Hoivatilojen isännöimää ajatusjohtajuutta tukevaa keskusteluohjelmaa, jossa nostetaan esiin kiinteistöjen, kaupunkikehittämisen sekä hoivan ja sivistyksen ajankohtaiset teemat asiantuntijoiden johdolla.

Luovi

Osana Työmaalla toteutettua Ammattiopisto Luovin työnantajamielikuvan kehittämistä Nöise suunnitteli Luovin rekrytointimateriaalit, joihin kuului myös videotuotantoa.