kuvat liikkumaan

KUVAT

OSAO

Olemme OSAOn pitkäaikainen viestinnän ja markkinoinnin strateginen kumppani. Yhteistyötä on kestänyt vuodesta 2001. Nöise on toteuttanut OSAOlle laajan brändikuvausprojektin keväällä 2022, jonka yhteydessä otettiin suuri määrä valokuvia tulevien vuosien käyttöä varten.

Hakki pilke

Hakki Pilke on maailman johtava klapikonevalmistaja. Nöisellä on ollut kunnia valokuvata Hakki Pilkkeen menestyksekkäitä klapikoneita sekä työntekijöitä vuosien varrella.

ponsse

Ponsse on vieremäläinen metsäkoneita valmistava pörssiyritys. Nöise on valokuvannut Ponssen henkilöstöä ja kalustoa vuosien varrella useaan otteeseen. Kuvia on käytetty esimerkiksi vuosikertomuksissa, Ponssen asiakaslehdessä sekä tuotesivuilla.

uki arkkitehdit

Toimimme UKI Arkkitehtien kokonaisvaltaisena viestinnän kumppanina eli tuotamme sisältöjä ja konsultoimme yritystä muun muassa PR- ja mediaviestinnässä. Kohdekuvaukset ovat UKIn jatkuvan viestinnän keskiössä. Uudet aiheet ja tarvittavat toimet nousevat esiin säännöllisissä tapaamisissa, josta ne viedään tuloksellisesti eri medioihin.