Hoivatilat

Lähtötilanne

Hoivatilat lähti Nöisen tukemana viestimään palvelukiinteistöjen kehittämisen toimintamalliaan ymmärrettävämmäksi ja tavoittelemaan parempaa tunnettuutta myös suuren yleisön keskuudessa.

Näin teimme

Laadimme yhteistyössä asiakkaan kanssa viestintäsuunnitelman loppuvuodesta 2022, ja jalkautus alkoi vuoden 2023 alussa. Suunnitelma sisälsi paitsi aihenostoja myös eri kanavien kehittämisen näkökulman. Toimenpiteiksi määriteltiin niin ansaitun median kuin maksullisen median keinoja ja toteutuksia, joissa pääviestiä todistivat aidot referenssit eli toteutetut kiinteistöhankkeet. Myös Hoivatilojen voitto Great Place to Work -kisan pienten yritysten sarjassa huomioitiin viestinnässä.

Tuloksia

Meltwaterilla jaeltujen artikkelimuotoisten tiedotteiden avaamisprosentti on ollut korkealla tasolla tarkkaan rakennettujen, räätälöityjen lähetyslistojen ansiosta. Tiedotteilla saavutettiin myös mediaosumia toimialalle merkittävissä ja yleisissä uutismedioissa. Rinnalla toteutettiin henkilökohtaista kontaktointia avainmedioihin.

Natiiviartikkelikampanjat suurten kaupunkien keskeisissä medioissa ovat saaneet huimia CTA-prosentteja ylittäen kirkkaasti tyypillisen keskiarvon. Myös artikkelien keskimääräistä selvästi pidempi lukuaika sivustolla todistaa laadukkaan viestinnällisen sisällön kiinnostavan eri kohderyhmiä.